Félbeszakadt a vihar miatt a Vidi-Fradi meccs

A ferencvárosiak 2-1-es vezetésénél a játékvezető az öltözőbe rendelte a labdarúgó NB I. rangadójának résztvevőit.

A Videoton a Sporting elleni 3-0-s siker után önbizalommal várhatta a rapszodikusan szereplő Ferencvárost a labdarúgó NB I. vasárnapi rangadóját.

Ehhez képest a Fradi már a 7. percben megszerezte a vezetést, Caneira kezezett a 16-oson belül, a 11-est Józsi értékesítette. A fővárosiaknak járt volna még egy büntető Tóth Balázs kezezése miatt.

A félidőig kínlódott a Videoton, de a 68. percben egyenlített: Klein lökte fel Paraibát, Nikolics belőtte a büntetőt. Nem sokkal később azonban ismét a Fradi szerzett vezetést Böde távoli lövésével.

A meccs 80. percében hatalmas szélviharral érkezett meg a vihar Székesfehérvárra, Iványi játékvezető félbeszakította a találkozót.

Végül 15 perc után folytatták a csapatok, és a végén maradt az eredmény.

Részletes összefoglalót itt olvashatsz.

Eredmény – labdarúgó NB I., 10. forduló

Videoton – Ferencváros 1-2 (0-1)

Székesfehérvár, 5000 néző, vezette: Iványi

Videoton: Bozovic – Brachi, Hector Sanchez, Caneira, Vinicius – Gyurcsó, Haraszti (Nikolics, 67.), Kovács, Renato Neto (Mitrovic, 24.), Tóth (Felipe Oliviera, 78.) – Paraiba. Vezetőedző: Paulo Sousa

FTC: Jova – Alempijevic, Besic, Klein, Sváb – Böde, Gyömbér, Jenner (Orosz, 66.), Józsi, Somalia – Ionescu (Cukic, 51.). Vezetőedző: Ricardo Moniz

Gólszerzők: Nikolics (68., 11-esből), illetve Józsi (7., 11-esből), Böde (74.)

Sárga lap: Caneira (5.), illetve Gyömbér (12.), Jova (30.), Klein (68.)