Holt unalmas 0-0 a Siófok-Fradin

A labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának zárómeccsén nem született gól Siófokon.

Nincs nyár, maximum a vénasszonyoké, ezzel együtt a Ferencváros siófoki vendégjátéka mindig különleges: magyar szinten szép számmal érkeztek vendégdrukkerek a Balatonra.

Ők is azt látták ezen a mérkőzésen, hogy a csapatok amolyan taktikai harcot folytattak, a mezőnyben folyt a küzdelem. Merthogy helyzetet nem igazán lehetett feljegyezni.

A 20. percben Horváth fejese volt veszélyes, az 56. percben pedig Cukic lövését kellett kitornásznia Kurucz Péternek. A 65. percben a holland Julian Jenner lőtt 17 méterről, eltörte azonban a labdát. A 79. percben Cukic adta Bödének, aki 16 méterről leadott lövését Kurucz fogta. Ugyanez volt a szereposztás a 91. percben, de ebből sem született gól.

Maradt az iksz, a Siófok a második pontját szerezte.

Eredmény – labdarúgó OTP Bank Liga

FGSZ-Siófok – Ferencváros 0-0

Siófok, 1500 néző, vezette: Takács

Siófok: Kurucz – Mogyorósi, Fodor, Fejes, Horváth B. (Sluka, 65.) – Deák, Kiss M. (Melczer, 91.), Kecskés (Egerszegi, 84.), Gál A. – Zamostny, Pál. Vezetőedző: Horváth Károly.

FTC: Jova – Jovanovic, Otten, Gyömbér, Sváb – Cukic, Józsi (Besic, 87.) – Somalia, Böde, Orosz (Jenner, 65.) – Peric (Ionescu, 80.). Vezetőedző: Ricardo Moniz

Sárga lap: Zamostny (22.), Kecskés (64.), illetve Ranilovic (71.)