A remek rajt ellenére kirúgták az újvidéki edzőt

Négy mérkőzésből három győzelem, egy döntetlen és első hely. Így kezdte a szerb élvonalbeli bajnokságot az FK Vojvodina, mégis elküldték a trénert.

Remekül kezdte a szezont a szerb labdarúgó bajnokság első osztályában szereplő FK Vojvodina. Az újvidéki csapat a bajnokság első fordulójában 0-0-s döntetlent játszott a Smederevo együttesével, utána viszont egymás után háromszor is nyerni tudott: a Szpartak Subotica, a Borca és a Donji Srem is 1-0-s vereséget szenvedett Zlatomir Zagorcic gárdájától.

A bajnokságban így jelenleg 10 pontjával az első helyen áll a Vojvodina, a zsinórban öt bajnokságot nyerő Partizan Beograd előtt. A jó eredmények ellenére a klub vezetősége menesztette a szakvezetőt. Miodrag Pantelic, az FK Vojvodnia a szép játék hiányával indokolta a vezetőedző menesztését.  Az elnök szerint a csapat nem játszott jól az első meccseken: szerinte a következő erősebb ellenfelek ellen új edzőre van szüksége a csapatnak.

Az újvidéki születésű 41 éves Zlatomir Zagorcic egyébként 22 alkalommal lépett pályára a bolgár válogatottban, ahol védőt játszott, illetve játszott a most őt menesztő Vojvodina, a svájci FC Lugano, a bolgár Liteksz Lovecs és a szintén szerb Graficar Beograd csapatainál szerepelt.