Kívánatos lett Dzsudzsák

A Dinamo Moszkvával készülő Dzsudzsák Balázs - a szerdán lezárt szavazás szerint - a második "legkívánatosabb" futballista lett a Szovjetszkij Szportnál.

Az orosz sportnapilap internetes oldalán hirdette meg a voksolást arról, kit látnának a szurkolók a legszívesebben az élvonal bajnoki küzdelmében harmadik helyen álló Dinamo középpályájának bal oldalán, s a magyar válogatott játékosra a több mint félezer klikkelőnek csaknem a negyede “nyomott rá” (24,7 százalék), ami második helyet jelentett a rangsorban.

A legtöbben – 28 százaléknyian – a moszkvai együttes orosz labdarúgóját, Kokorint jelölték, míg honfitársa, a szintén a Dinamóban focizó Karjaka közel 22 százalékot kapott.

Kevesebb mint 15 százalék választotta a felkínált lehetőségek közül azt, hogy a moszkvaiaknak tovább kell kutakodniuk baloldali középpályás után, míg a sorban utolsó lett az argentin Perotti, akire a válaszolók bő 11 százaléka voksolt.

Kedden derült ki, hogy Dzsudzsák az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalától a Dinamo Moszkvához szerződik, amely orosz források szerint 19 millió eurót fizet érte. A játékos elmondta, lényegében megegyezett a Dinamo vezetőivel a szerződésről, de aláírásra még nem került sor.