Tévez ügynöke a Milannal tárgyalt

A Manchester Citynél kegyvesztetté vált argentin futballista kölcsönbe kerülhet az olasz bajnoki címvédőhöz, de a fizetése gondot jelenthet.

Továbbra is bizonytalan Carlos Tévez sorsa, akire jelenlegi klubjának menedzsere, Roberto Mancini már nem számít a későbbiekben, miután a játékos az olasz szakember állítása szerint megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni BL-mérkőzésen.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint az argentin támadó ügynöke csütörtökön az olasz bajnoki címvédő AC Milan vezetőivel tárgyalt Olaszországban. A hírek szerint a Milan egy kölcsönügylet keretében igazolná le januárban Tévezt, aki a szívműtéten átesett Antonio Cassanót is pótolhatná.

Az olaszok állítólag 5 millió euró körüli összeget fizethetnének a kölcsönvételért, majd júniusban 20 millió euróért végleg megszerezhetnék a futballista játékjogát.

Gondot jelenthet viszont Tévez jelenlegi fizetése, ami az olasz bajnok számára túl nagy összeg lenne. Ezen kívül a csatár nem szerepelhetne a Bajnokok Ligájában sem, kérdés, hogy ez visszatartaná-e a Milant a szerződtetéstől.

A Milan labdarúgócsapatának vezetősége egyelőre nem kommentálta az információkat.