Egyre mélyebben a Zete

A Zalaegerszeg továbbra sem tud nyerni az OTP Bank Ligában, ezúttal a Siófok ellen játszott 1-1-et Prukner László csapata.

A zalaegerszegi kemény mag is kilátogatott a mérkőzésre, sok örömét azonban nem lelhette benne, ugyanis a vendég Balaton-partiak már az első percekben gondot okoztak a hazai védelemben. Prukner László fiai elég súlytalanok voltak a meccsen, majd mikor már mindenki a szünetre készült, Szabó kapott remek kiugratást nyáritól, majd a kapuból kitörő Vlaszák mellett a kapuba gurított.

Fordulás után sem változott a játék képe, a hazaiak semmit sem tudtak kezdeni a Siófokkal, Horváth Károly együttese pedig biztos előnye tudatában futballozhatott. Az utolsó bő negyedórára némiképp feléledt a ZTE, a sok elpuskázott helyzet után pedig büntetőhöz jutottak a kék-fehérek, Kambert buktatta Fehér, Meyé pedig bevágta a tizenegyest.

 

A végén Máté még meg is nyerhette volna a Zalaegerszegnek a mérkőzést, azonban ziccerben kilőtte Milintét, maradt az 1-1. A ZTE 13 fordulót követően még mindig nyeretlen a bajnokságban és egyre reménytelenebb helyzetben van.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló
Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2656 néző, Vezette: Németh Ádám
ZTE FC – FGSZ Siófok 1-1 (0-1)

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Ge., Hidvégi – Kamber, Máté, Szakály D. (Turkovs 65.), Balázs (A. Delic 80.) – Meyé, Tököli Vezetőedző: Prukner László

Siófok: Milinte – Kiss Zs., Nyári, Fehér, Fejes – Haraszti (Horváth B. 66.), Kecskés, Huszák (Lattenstein 76.), Tusori, Szabó J. – Sowunmi (Bozovic 87.) Vezetőedző: Horváth Károly

gólszerzők: Meyé (86., 11-esből), illetve Szabó J. (44.)
sárga lap: Bogunovic (20.), Máté (45.), illetve Huszák (57.), Fehér (85.), Fejes (89.)
piros lap: