Védekezik a Liverpool

A Liverpool igyekszik hárítani a Chelsea érdeklődését, ragaszkodnak Torreshez.

A Liverpool visszautasította a Chelsea ajánlatát, az FC a londoniak által kínált 36 millió fontot nem fogadta el. A liverpooli egyesület részéről kiszivárogtatott egyezkedés így vagy megakad, vagy a döntés nyárra marad – a vörösök kitartóan hárítják a spanyol válogatott támadóért bejelentkezők ajánlatait.

A Chelsea előtt a Barcelona puhatolózott, ám Roman Abramovics volt az, aki megtette az első komoly lépést. A spanyol csatár szerződése szerint legalább 50 millió fontot kell fizetnie annak, aki szeretné kivásárolni élő szerződéséből.

„A Chelsea ajánlatott tett Fernando Torresért, ezt a Liverpool nem fogadta el” – fogalmazott a Liverpool egyik szóvivője a The Timesnak. „A játékos nem eladó.”

A spanyol ősszel, Roy Hodgson irányítása alatt formáját keresgélte, de Kenny Dalglish érkezése óta egyre jobban játszik, szerződése 2013-ig köti az Anfield Roadhoz.

A Liverpool ezalatt igyekszik megfelelő partnert találni a világ- és Európa-bajnoknak, ám az Ajax egyelőre nem hajlandó megválni a kinézett Luis Suáreztől.