Madridba menne a Barca tehetsége

Manuel Agudo Durán, azaz Nolito játéklehetőséget szeretne magának, akár az ősi rivális Realba is elszerződne.

A 24 éves labdarúgót hatalmas tehetségnek tartják Spanyolországban, ő maga azonban az utóbbi időben nemtetszésének adott hangot, mivel szerinte kinőtte a Barcelona fakócsapatát, ennek ellenére a felnőtteknél eddig csak egy ízben lépett pályára a bajnokságban, Pedro Rodriguezt váltotta a Mallorca elleni, október 3-i meccsen.

A Spanyol Kupában is az első csapatban kapott helyet a Ceuta elleni novemberi összecsapáson, akkor gólt is szerzett az 5-1-re megnyert mérkőzésen – a Barca 7-1-el ment tovább.

A szélen és a csatársorban bevethető labdarúgónak a nyáron jár le a szerződése, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy nem a gránátvörös-kékeknél képzeli a jövőjét, ugyanis a klub által kezdeményezett szerződéshosszabbítása várat magára, spanyol lapok pedig tudni vélik, hogy a játékos a Bosman szabály alkalmazásával a Benficához szerződne.

Nolito azt is megpendítette, hogy ha Florentino Perez megkeresné, akkor habozás nélkül igent mondana, ugyanakkor a blancók egyelőre még nem tettek ajánlatot a focistának.

Nolito gólja a kupában, az első találatot jegyezte ő: