Védőket venne a Bayern

A Bayern két védőt is „szoros figyelemmel” követ, a bajorok már januárban lecsaphatnak kiszemeltjeikre.

A Kicker információi szerint a Bayern München a téli átigazolási időszakban bejelentkezik a portugál Jose Bosingwáért és a francia Benoit Tremoulinasért. A Chelsea jobbhátvédjét már tavaly is vitték volna a bajorok, akkor a Chelsea megszakította a tárgyalásokat. A Bordeaux balbekkje is szerepel a müncheni kívánságlistán.

A Bayern sportigazgatója, Christian Nerlinger múlt szerdán a helyszínen figyelte Bosingwát a Chelsea Fulham elleni találkozóján, a 28 esztendős játékos az elmúlt két évben kevesebbet játszott a londoniaknál, így elképzelhető, hogy „pénzzé teszik”.

A 24 éves Tremoulinas is illene a Bayern hagyományaiba, a közelmúltban két francia, Bixente Lizarazu és Willy Sagnol is komoly karriert futott be a németeknél, akik elsősorban a tavaly őszi páros BL-mérkőzésen figyeltek fel a fiatal balhátvédre.

Amíg Bosingwa a mindkét oldalon otthonosan mozgó Philipp Lahm alternatívája lehetne, Tremoulinas is komoly erősítést jelenthetne, hisz a Bayern bal oldalán utóbbi időben meggyőzőbb Pranjic inkább középpályás, míg a saját nevelésű Diego Contento úgy tűnik – egyelőre még – nem tud megbirkózni a feladattal.