Beckham nem jön vissza Európába

A Los Angeles Galaxy angol középpályása most leginkább az egészségére koncentrál.

Mint ismert, a 35 éves labdarúgó az elmúlt két szezonban a Major League Soccer alapszakasza után átruccant az öreg kontinensre, hogy a Milanban csillogtassa meg képességeit kölcsönjátékosként.

A legutóbbi milánói látogatása során nem volt túl szerencsés, A Chievo elleni összecsapás hajrájában Achilles-ín-sérülést szenvedett, erre pedig ráment az egész további szezonja és a világbajnoki szereplése is – csak nemrégen tért vissza a pályára.

„Soha ne mondd, hogy soha, de a sérülésem után csak arra tudok koncentrálni, hogy az egészségem rendben legyen. Javítanom kell a fizikumomon, mert hosszú időt hagytam ki. Most nem mondanám, hogy visszatérek Európába, bár majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok” – nyilatkozta a The Sunnak az angol válogatott középpályás, akit a lap természetesen a Háromoroszlános együttesről is faggatott.

„Vagy játszom, vagy nem, de ez nem csak rajtam múlik. Természetesen szeretnék még játszani címeres mezben, az volt a gyerekkori álmom, hogy a hazámért játszhassak és ezt teszem már közel 15 éve. Remélem a fiatal tehetségek is özönlenek majd a csapatba, mert csak ez lehet a garancia arra, hogy ott leszünk a világ élvonalában” – zárta mondandóját a Spice Boy, aki eleddig 115-ször öltötte magára a szigetországi együttes dresszét.

Beckham hosszú sérülését követően szeptember 11-én lépett újra pályára, a Columbus Crew ellen megnyert összecsapáson, a 70. percben küldte pályára edzője.