Crespo gólokat ígér

Az argentin túltette magát a sérülésekkel terhelt elmúlt évadon, s két góllal villant a Colorno elleni barátságos meccsen.

Hernán Crespo az elmúlt idényt sérülései kúrálgatásával töltötte, de amikor pályára lépett, rendre eredményes volt. A Genoa együttesénél ugyan nem tudta betölteni a Diego Milito távozásával keletkezett űrt (16 mérkőzésen 5 gólt szerzett), télen viszont visszatért Parmába, ahol kikúrálták, így éhes az új idényre.

Az argentin a Parma Colorno elleni felkészülési találkozóján kétszer is a hálóba talált, s reméli, idén elkerülik a súlyosabb sérülések.
„Nagyszerűen érzem magam, s bár lemaradtam a Brescia elleni bajnoki nyitányról, a Colorno elleni meccs a lehető legjobbkor jött” – értékelt Crespo a klub honlapján. “Talán sikerült meggyőznöm az edzőt is, hogy számíthat rám a továbbiakban. Türelmetlenül várom a meccseket, ráadásul idén a középpálya is bombaerős lett, ami egy csatár számára mindig kellemes.”

„Legutóbb arra kértek, hogy kreatív középpályások hiányában mélyebbről próbáljak bekapcsolódni a játékba” – tette hozzá a 35 esztendős támadó. „Nem probléma, kész vagyok feláldozni a profilomat, ugyanakkor örömmel tölt el, ha visszatérhetek oda, ahol a legjobb teljesítményre vagyok képes.”

Hétvégén a Parma Szicíliába látogat, ahol a Catania vendégeként lép pályára.