Klose a 2014-es vébén is játszana

A német gólvágó még érez magában pár jó évet, mint mondta, még csak 32 éves.

Miroslav Klose eddig 101-szer öltötte magára a Natinalelf dresszét, a világbajnokságokon pedig összesen 14 gólt szerzett eddig, így csupán egy találattal marad el a brazil Ronaldo rekordjától.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozatot pénteken Brüsszelben megkezdő német válogatott labdarúgója elárulta, még attól sem tart, hogy meg kell majd küzdenie a csapatba kerülésért az ifjú titánokkal.

„Úgy hiszem van még benne pár év, amit a legmagasabb szinten hozni tudok. Még csak 32 vagyok, a korom nem gond. Ha az elkövetkező négy évben jó formában leszek miért ne játszhatnék a világbajnokságon? Meglátjuk még mi történik, mivel Thomas Müller megmutatta, hogy fiatal és tehetséges játékosaink vannak, mint például Mario Gomez, Cacau és Stefan Kiessling” – nyilatkozta a Yahoo!-nak a Bayren München játékosa.

Klose egy igen tekintélyes rangsorban is előkelő helyen áll, nemzeti színekben lőtt 52 góljával a harmadik az erre vonatkozó rangsorban, egyedül az 55-öt szerző Joachim Streich, illetve a legendás Gerd Müller előzi meg, utóbbi 62 meccsen 68-ször zörgette meg az ellenfél hálóját.