Arshavin: kiveszett a szikra belőlem

Az Arsenal orosz játékosa bevallotta, hogy teljesen megváltoztatták a játékát az angol körülmények, és ennek cseppet sem örül.

A londoniak támadója úgy véli, elveszett belőle a dinamizmus, amely korábbi játékstílusát jellemezte. Annak ellenére mondja ezt az orosz, hogy az Arsenal eddigi három idei szezonbeli meccsén kétszer is betalált az ellenfelek hálójába.

“A másfél év alatt, mióta itt vagyok, Anglia látványosan megváltoztatott” – mondta az nz.sport.yahoo.com oldalnak. “Nyugodtabb lettem, profibb, és a családommal is több időt töltöttem.”

“A játékstílusom is rengeteget változott. hatékonyabban játszom ugyan, de a szikra, a vagányság, a szépség már másodlagos. Nem is emlékszem rá, mikor szereztem igazán szép gólt. Ez nem jó, frusztrál is épp eléggé. Próbálom keresni a választ, miért történt ez, de nem találom. Kétségtelen, hogy sérüléssel is bajlódtam, de hiba lenne erre fogni a történteket” – mondta Arshavin, aki pénteken Andorra ellen az orosz válogatottban csillogtathatja meg tudását.

Címkék: arsenalarshavin