Kérdéses a Fulham gólzsákjának szereplése

Csak az utolsó pillanatban dől el, hogy pályára léphet-e a szerda esti EL-fináléban az angolok legeredményesebb támadója.

Achilles-ín-sérülése miatt a kedd esti edzésen még nem vett részt Bobby Zamora, de ennek ellenére elképzelhető, hogy játszik az Európa Liga szerda esti fináléjában. A Fulham támadójának a szerepléséről közvetlenül a mérkőzés előtt dönt Roy Hodgson, a csapat szakvezetője.

Damien Duff viszont együtt edzett Gera Zoltánékkal, így ő biztosan vállalni tudja a játékot a hamburgi mérkőzésen.

Az Atlético edzője egy fokkal könnyebb helyzetben van: csak a csapat második számú kapusa, Sergio Asenjo sérült. Feltehetően a 19 éves David De Gea őrzi majd a madridiak hálóját. Gera Zoltánéknak azonban nincs okuk az örömre, hiszen a fiatal kapus már számos bajnokin védett, és a spanyol kapitány meghívta az előzetes vébékeretbe.

Luis Perea és Tomas Ujfalusi kedden már a társakkal edzett, így a szereplésük borítékolható.

A várható kezdőcsapatok
Fulham: Mark Schwarzer; John Pantsil, Brede Hangeland, Aaron Hughes, Paul Konchesky; Simon Davies, Danny Murphy, Zoltan Gera, Dickson Etuhu, Damien Duff; Bobby Zamora

Atletico Madrid: David De Gea; Juan Valera, Alvaro Dominguez, Luis Perea, Antonio Lopez; Jose Antonio Reyes, Paulo Assuncao, Raul Garcia, Simao Sabrosa; Sergio Aguero, Diego Forlan

Nézze élőben a meccset május 12-én a Story TV4 csatornáján, vagy a Hír24 weboldalán!