Fülöp: nem akarok hős lenni

A magyar válogatott hálóőr szerint a Manchester City szerdán legyőzheti a Tottenhamet.

Ahogy arról már írtunk, a Manchester City szombaton hazai pályán nyert 3-1-re az Aston Villa ellen, a hazaiak kapuját pedig a hét közben a Sunderlandtől kölcsönvett Fülöp Márton védte. A „vészkapus” a City hivatalos honlapjának nyilatkozott első manchesteri mérkőzéséről.

„Nem akarok hős lenni, csak el akarom végezni a dolgomat. Ezért jöttem ide. A csapat legyen a sztár és akkor ünnepelhetünk a szezon végén. Mindig bizonyítani akar magának az ember, épp ezért nem vehetjük el a lábunkat a gázpedálról. Mindenki a legjobbját akarja nyújtani, én szeretek edzeni is és ha van lehetőségem, akkor bizonyítani akarok. Ez nem volt egy átlagos hét: kedden hívtak, szerdán már jöttem edzeni. Tudtam, hogy gyorsan be kell illeszkednem és ez sikerült is, nagyszerű a társaság, megtiszteltetés velük együtt játszani” – nyilatkozta Fülöp Márton a Manchester City hivatalos honlapjának, majd a Tottenham elleni szerdai bajnokira is rátért, amin könnyen a bajnokság negyedik, még BL-selejtezőt érő helye múlhat.

„A szerdai meccs olyan lesz, mint egy kupadöntő: a győztes mindent visz. Ha úgy játszunk, ahogy tettük azt az Aston Villa ellen, akkor szerintem nyerhetünk. Ez egy fantasztikus csapat, nagyszerű szurkolókkal. Az angol bajnokság egyik legjobb együttese”.