Shane Tusup kikéri magának és nagyszájúnak nevezte Hosszú Katinkát

Shane Tusup egy, a közösségi oldalán megosztott friss, magyarul írt, és egy elég szemléletes képpel ellátott posztban cáfolja Hosszú Katinka férje állítását.

Shane Tusup a közösségi oldalán nemrég megosztott egy magyarul írt, elég szemléletes képpel ellátott posztot, amely személyesen exének, Hosszú Katinkának szól, és tartalmát tekintve talán cáfolat.

Tusup azért akadt ki, azért érezhette, hogy mindenképpen cáfolnia kell, mert Hosszú Katinka jelenlegi férje, Layber-Gelencsér Máté pár napja a Mathias Rex fantázia néven futó közösségi felületéről egy elég érdekeset szólt hozzá az Úszók csoportban zajló vitához.

facebook.com

Gelencsér akarata szerint a Századvég youtube-csatornáján futó, a Kontextus című műsorban elhangzó Hargitay András-interjúra reagált amikor azt írta, a müncheni olimpia bronzérmese, 200- és 400 vegyesen háromszoros világbajnok úszó, aki  2016. április 11-től 2017 januárjáig az úszóválogatott szövetségi kapitánya volt,

A riói olimpián Katinka sikerein kívül nem túl sok mindenben »jeleskedett«, amihez egyébként az égvilágon semmit nem adott hozzá. Sőt az ő szövetségi kapitányi döntése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Katinka és Magyarország vesztett egy olimpiai aranyat, mivel András javaslatára úszott Katinka a 4×200-as gyorsváltóban előfutam/döntőt és nagyrészt emiatt 0.06 mp-el savasodás végett lemaradt a 200 m hátúszás dobogó felső fokáról.

Sorai végén azonban azt sem felejtette el megjegyezni, hogy Hosszú Katinka újdonságszámba menő edzésmódszerét amúgy nem Shane Tusup találta ki, hanem

java részét ő (Katinka – a szerk.) találta ki, ami 3 olimpiai arany, 26 vb-arany, 30 Eb-arany, valamint 321 világkupa-aranyhoz vezetett.

Ezért érezhette magát megszólítva Shane Tusup, aki válaszában a szavait egyértelműen Katinkához fűzi, meg sem említi annak jelenlegi férjét.

Shane miközben elismeri, hogy exe nélkül „nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni”, olyan kemény mondatokat írt, mint:

És végül, de nem utolsó sorban:

Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem lángba borult és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj.