Így vált hollywoodi sztorivá a párizsi olimpia zárónapja – képgaléria

Képgalériánk a párizsi olimpia filmbe illő lezárásáról.
David Ramos / Getty Images - Maratoni futók: Eliud Kipchoge a kenyai csapatból, Gabriel Gerald Geay a tanzániai csapatból, Jie He és Shahoui Yang a Kínai Népköztársaság csapatából az Eiffel-torony mellett.
Varga Jennifer / 24.hu - Gulyás Michelle a dobogó tetején.
Andrej ISAKOVIC / AFP - A holland aranyérmes Sifan Hassan és az etióp ezüstérmes Tigst Assefa a női maratonisták célba érkezése után.
Damien MEYER / AFP - Nézők a Franciaország-Egyesült Államok női kosárlabda-döntőn.
Andy Cheung / Getty Images - Muhammad Shah Firdaus Sahrom a malajziai csapatból, Jack Carlin a brit csapatból és Nakano Shinji a japán csapatból bukik, míg Harrie Lavreysen a holland csapatból, Matthew Richardson az ausztrál csapatból és Matthew Glaetzer az ausztrál csapatból áthalad a célvonalon.
Varga Jennifer / 24.hu - Szurkolók az öttusaversenyen.
Paul ELLIS / AFP - Az amerikai Brittney Griner kosárra dob a Franciaország-Egyesült Államok női kosárlabda-döntőn.
Jamie Squire / Getty Images - Tom Cruise amerikai színész és filmproducer a záróünnepségen motoron viszi el a stadionból a NOB zászlóját.
Luis ROBAYO / AFP - A 2024-es párizsi olimpiai játékok záróünnepsége a Stade de France stadionban.
Franck FIFE / AFP - Az Arany Utazónak öltözött előadó leereszkedik az égből a záróünnepségen a Stade de France stadionban.
Carl Recine / Getty Images - A stadion belsejének általános képe, amint Yseult francia énekes-dalszerző a „My Way” című dalt adja elő.