Sajátos hangulatban edz Kathi Béla és Bohos Kornél a Scitec Muscle Beachen

A testépítés legfontosabb nyári rendezvényén jártunk, ahol a sport hazai és nemzetközi ikonjai osztották meg élményeiket és tapasztalatukat. A Scitec Muscle Beachen olyan legendák is ott voltak, mint Brandon Curry, Mr. Olympia.

Az eseménynek a korábbi évekhez hasonlóan a Balaton-parti Kft. által üzemeltetett Siófoki Nagystrand és a Plázs adott otthont. A látványos sportesemény minden évben ezreket vonz, ez a súlyzós edzés szerelmeseinek örömünnepe, ahol a sportág legjobbjainak edzését nézhetik meg testközelből a látogatók.

Kathi Béla és Bohos Kornél rendszeresen edz együtt, ami nem csak sokat hozzátesz a fejlődésükhöz, de a közös edzés révén szoros barátság is kialakult köztük, ahogy ez az elkötelezett edzőtársak, „gymbro”-k között gyakran megtörténik. Brandon Curry amerikai testépítő, Mr. Olympia is kint volt a Plázson, aki a közös edzés fontosságát a lövészárkokban szolgáló katonák helyzetéhez hasonlította:

Egyedül nehéz edzeni, tudsz úgyis, de vannak nehéz napok, amikor kell valaki, aki mondja, „Nyomjad!” Valaki, akivel átélheted a fájdalmat, akivel át tudod vészelni a konditerem kínszenvedéseit, olyankor tudod, nem vagy egyedül.