Rögbis lányok, Milák Kristóf, Simone Biles, Michael Phelps a fiával az olimpia keddi képein

Látványos felvételek Párizsból.
Lionel BONAVENTURE / AFP - Az amerikai Simone Biles ünnepli az aranyat a művészi torna női csapatdöntője után. Az amerikai tornász ötödik olimpiai bajnoki címét nyerte.
Pascal Le Segretain / Getty Images - A 28-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps amerikai úszó kisfiával ünnepli az Egyesült Államok torna csapatának győzelmét.
Franck FIFE / AFP - Az ezüstérmes francia női párbajtőr csapat tagjai, Marie-Florence Candassamy, Coraline Vitalis, Auriane Mallo-Breton és Alexandra Louis-Marie az éremátadó ünnepségen.
Látogatók az olimpiai lángnál, amely egy léggömb kosarában lévő üstben ég.
Varga Jennifer / 24.hu - Szöllősi-Schatzl Nadine tőr kapura az Angola elleni mérkőzésen
JEFF PACHOUD / AFP - A horvát Marin Rantes a férfi kerékpáros BMX freestyle verseny selejtezőjében.
Varga Jennifer / 24.hu
MOHD RASFAN / AFP - A dominikai Cristian Javier Pinales néz bele egy ütésbe a kínai Tuohetaerbieke Tanglatihan elleni mérkőzésen a férfi 80 kilogrammosok versenyében.
Charles McQuillan / Getty Images - A francia Carole Cormenier a női lövészet selejtezőjében.
Varga Jennifer / 24.hu
Sameer Al-Doumy / AFP - A német Moritz Wagner igyekszik blokkolni a brazil Gui Santos akcióját a Brazília-Németország férfi kosárlabda-mérkőzésen.
Pascal GUYOT / AFP - A francia válogatott tagjai, Arnaud Kalimuendo és Desire Doue ünnepel csapatuk harmadik gólja után az Új-Zéland elleni 3:0-ra megnyert meccsen.
Antonin THUILLIER / AFP - A szerb Marko Ivovic blokkolni készül a szlovén Toncek Sternnel szemben a Szlovénia-Szerbia férfi röplabda-mérkőzésen.
Varga Jennifer / 24.hu - Milák Kristóf
Francois Nel / Getty Images - Fatemeh Mojallaltopraghghale az Iráni Iszlám Köztársaság csapatából a rajtvonalhoz közeledik a női egypárevezős negyeddöntője előtt.
Varga Jennifer / 24.hu