Az úszóelit legmocskosabb titka: mindenki belepisil a medencébe

A Wall Street Journal felfedezte az olimpiai úszóelit egyik legmocskosabb titkát, a lap szerint ugyanis mindenki bepisil a medencébe.

Ha gyakran érzi úgy, hogy vizelnie kell, amint belemerül a medencébe, az a veseműködés és a nyomás miatt van és nem azért, mert valami nem stimmel a szervezetében. Annak ellenére, hogy nem higiénikus cselekedetről van szó, sokan elismerik, hogy engednek testük alapvető szükségleteinek.

Az olimpiai sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz portál beszámolója szerint bizony a párizsi olimpiai medencék vizében is lesz valami kellemetlen.

Valószínűleg minden medencében bepisiltem, amiben jártam

– vallotta be nevetve a kétszeres olimpiai és 11-szeres világbajnok amerikai úszónő, Lilly King.

Ezt erősítette meg honfitársa, az idei dohai vébén aranyérmet nyert Zach Harting is, aki elárulta, először egy alabamai középiskolai bajnokságon tett így, mert rájött, hogy olyan szűk az úszódressze, hogy mire kihámozná magát belőle és elvégezné a dolgát a vécén, addigra le is késné a versenyét.

Innentől kezdve a medencébe pisilés már bevált és állandó formulájává vált.

A Wall Street Journal azt írta, egy egyszerű szabályt követve a megkérdőjelezhető szokáson belül vannak bizonyos kódok. Ha már valaki szükségét érzi, hogy a vízbe vizeljen, semmi esetre sem etikus, ha valaki közvetlenül mögöttük van.

Ahogy a korábbi kétszeres olimpiai és kétszeres világbajnok Cullen Jones fogalmazott:

Sohasem szabad meleg zónában úszni!

Kapcsolódó