Bokáját törte, és még fizethet is Montenegró elleni Eb-selejtező után pályára beugró drukker

Az ügyészség eltiltaná a férfit az összes hazai sportrendezvény látogatásától is.

Bokáját törte és még alaposan a zsebébe is nyúlhat az a 47 éves férfi, aki tavaly novemberben örömében beugrott a pályára a Puskás Ferenc stadionban, a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező lefújása után.

A meccset 3-1-re nyertük Szoboszlai Dominik másfél percen belül szerzett duplájával, és Nagy Ádám 93. percben szerzett találatával, s ezzel csoportelsőként jutottunk ki a németországi kontinensviadalra.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a meccs után ittasan fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, ám olyan szerencsétlenül ért földet, hogy eltörött a bokája.

Ezt követően a stadion biztonsági szolgálatának munkatársai kikísérték a pályáról a drukkert, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolt férfire azzal, hogy határozott időre tiltsák el valamennyi magyarországi sportrendezvény látogatásától.