Dúskál az ajánlatokban a magyar válogatott kézis

És nem kizárt, hogy hazatár az NB I-be.
Kapcsolódó cikkek

Bartók Donát elhagyta a kézilabda Bundesligában szereplő TBV Lemgo Lippe csapatát. Amint az az SzPress Hírszolgálat cikkéből kiderül, döntését gondosan előkészítette, végül közös megegyezéssel szakított a klubbal, amelynél a nyáron amúgy is lejárt volna a szerződése. Bartók egyébként március óta nem játszott térdműtétje miatt.

Azonnali hatállyal otthagyta klubját a magyar kézis
Azt még nem tudni, hol folytatja az Eb után.

Az osztrák-norvég-svéd rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar válogatotthoz csatlakozó fiatal játékos azt mondta, békével távozik három év után, sokat tanult a német csapatnál, a vezetők pedig mindenben támogatták. Az Eb egyelőre felülírja az egyéni terveit.

Ajánlat szerencsére bőven akad, szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a menedzserem szerint francia, magyar és német együttesek is szívesen látnának a soraikban.

Nincs okom sietségre, megvárom, hogy miként teljesítünk az Európa-bajnokságon, személy szerint nekem hogyan megy a játék, és csak aztán folytatjuk a tárgyalásokat a számba jöhető csapatok képviselőivel. Jelenleg nincs preferált klubom, azt viszont nem titkolom, hogy a választás az egyik magyar élcsapatra is eshet” – mondta az SzPressnek Bartók Donát, aki a magyar válogatott Eb-esélyeivel kapcsolatban csupán annyit mondott, hogy a szövetségi kapitánynak júliusban kinevezett Gulyás István megfiatalított együttesét hiba volna egy könnyed mozdulattal leírni, bár az is igaz, hogy Dánia, Oroszország és Izland esélyei jobbak a mieinknél.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor