Hosszú Katinka után egy versenyzője is otthagyta Shane Tusupot

A házaspár magánéleti válsága úgy tűnik, nem csak a férj és feleség életét keseríti meg, hanem az Iron Aquatics Pro Team tagjaiét is.
Kapcsolódó cikkek

Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának válsága úgy tűnik, nem csak a férj és feleség életét keseríti meg, hanem az Iron Aquatics Pro Squad tagjaiét is. A csapathoz tavaly szeptemberben csatlakozott ifjúsági Eb-bronzérmes Földházi Dávidnak elege lett a bizonytalanságból, ezért úgy döntött, dobja Shane Tusup módszerét és az Iron Aquaticsból a Dunaharaszti MTK-hoz igazol.

Földházi három évvel ezelőtt már két hónapon át összekötötte az életét a házaspárral. Akkor edzőpartnerként szegődött Hosszú Katinka mellé és éppúgy Shane Tusup módszerével készült, mint az elmúlt időszakban. Arról, hogy akkor miért fordított hátat rövid idő után az amerikai edző módszerének megoszlanak a vélemények. Egyesek azt állítják, egyszerűen nem bírta a tempót, a kemény edzéseket, a stílust, míg a versenyző magyarázata úgy szólt, Katinkára szabták az edzést, ez pedig nem az ő sikereit szolgálta.

A mostani magyarázatot a bors.hu tudakolta meg.

Egy fiatalos csapat tagja szeretett volna lenni Dávid, ezért döntött a váltás mellett

– mondta a lap megkeresésére Lőrincz György, az Eb-bronzérmes új trénere.

A magyarázat eléggé sántít, mellébeszélésnek tűnik. Két okból is.

További lapinformációk szerint hiába van már kedd óta Magyarországon Hosszú Katinka, Shane Tusup csütörtökön is külön érkezett, tartott edzést a Duna Arénában.