Floyd Mayweather: Megmondtam, hogy nem lesz 12. menet

Mindkét bunyós elégedett, Mayweathernek még egy nagy bejelentésre is volt ereje.
Kapcsolódó cikkek

Szakmai szempontból felemás, szórakoztató szempontból mindenképpen érdekes meccsen verte Floyd Mayweather Jr. az ír ketrecharcos Conor McGregort a Las Vegas-i T-Mobile Arénában magyar idő szerint vasárnap reggel.

Floyd Mayweather TKO-zta Conor McGregort
Minden idők legnagyobb meccsét ígérték a felek, nem csalódtunk.

Még a ringben megszólaltatták a két bunyóst, mindketten hozták a sajátjukat, mégis, McGregor kicsit meglepő módon ezt végig mosolyogva tette. De először szóljon a győztes.

Azt mondtam neki (McGregornak a TKO után) kemény bunyós. Kemény meccs volt, de ma én voltam a jobb

– így kezdte az 50. meccsén az 50. győzelmét arató amerikai legenda. Hozzátette, pont azt kapták, amire vártak – a terv része volt, hogy hagyják az írt az első menetekben dominálni.

Az volt a terv, hogy ellője a patront az első menetekben, elfáradjon, és akkor jövök én. Ez előre el volt tervezve, édesapámmal úgy csináltunk mindent, hogy a nyolcadik menetre már én uraljam a meccset, a kilencedikben ez látszott is már. Én megmondtam nektek, hogy nem fog végigmenni, nem lesz 12. menet

– mondta Mayweather.

Így lett vége a Mayweather-McGregor meccsnek - videó
Az ír fiú nem állt a helyzet magaslatán.

A 40 éves amerikai bokszoló bejelentette végleges visszavonulását, nincs több visszatérés.

Ez volt az utolsó bunyóm, ennyi volt. Óriási dolog, hogy 50 meccset nyertem, alig várom már, hogy beiktassanak a Halhatatlanok Csarnokába.

Conor McGregor elégedetten összegzett a veresége ellenére.

Jó volt, jó meccs volt, Floyd (Mayweather) megérdemelten nyert. Az elején nagyon jól éreztem magam, aztán kicsit elfáradtam, megrogytak a térdeim, de történt már velem ilyen, nincsen semmi baj

– mondta McGregor, majd kicsit megdicsérte önmagát.

Tökös dolog volt szerintem tőlem, hogy kiálltam az ő területén ellene. Mentem előre, nem ijedtem meg, szóval elégedett vagyok

– majd hozzátette, ő nem ért egyet azzal, hogy a bíró leléptette.

Nem értem, miért állította le a bíró a meccset, én mentem volna tovább. Nem is értem komolyan, inkább mentem volna le a földre, nincs abban semmi különös. Lehet ha kapok még egy menetet, akkor újult erővel jövök ki a sarokból.

Conor McGregor nem zárta ki, hogy fog még bokszolni a karrierjében.