Hosszú Katinkát másolja az amerikai teniszező

Az Iron Lady szinte minden versenyen elindul, Jack Sock példát vesz róla, 30 nap alatt 28 meccset játszott.
Kapcsolódó cikkek

Hosszú Katinka ellentmondást nem tűrő attitűdjéről ódákat lehetne zengeni. Az Iron Lady nem kevesebb, mint 103 érmet nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatában, így ötödször végzett az összetett pontverseny élén.

A 27 éves sportoló edzések helyett is versenyez, úgy tűnik a Shane Tusuppal közösen kifejlesztett metódus más sportágakban is népszerű: Jack Sock amerikai teniszező legalábbis hasonló úton jár, hiszen 30 nap alatt 28 mérkőzést játszott le.

Legutóbb Philipp Kohlschreibert verte az amerikai játékos a párizsi kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A 24 éves sportoló jelenleg a 24. az ATP-világranglistán, idén eddig 20-szor szenvedett vereséget egyéniben, 34-szer viszont győztesen hagyta el a pályát. Párosban valamivel jobban megy neki, hiszen csak 12-szer kapott ki, 31 siker mellett.

Sock a munkamorál mellett, sportszerűségből is ötösre vizsgázna, ha lehetne ilyet. Januárban Lleyton Hewitt egyik szerváját kint látta a bíró, de az amerikai szólt az ausztrálnak, hogy kérjen challenge-et, melyet követően kiderült: bent volt az a labda.