Golf: kigúnyolta, majd oktatta a McIlroyékat a szurkoló – videó

David Johnson nem jött zavarba attól, hogy a pályára parancsolták a golfozók.
Kapcsolódó cikkek

Zseniális videó került elő a tengerentúlon zajló Egyesült Államok–Európa Ryder-kupa-mérkőzés csütörtöki edzésnapjáról. Az egyik szurkoló kigúnyolta a hibázó játékosokat, akik ezen felbuzdulva megkérték a drukkert, mutassa meg, hogy csinálják ezt a “profik”.

David Johnson egyáltalán nem jött zavarba, topjátékosokat megszégyenítő ütéssel rukkolt elő:

Az északír Rory McIlroy és a svéd Henrik Stenson is elismerően bólintott a nagyszerű ütés után.

Valaki a nézők közül bekiabált, hogy ezt még ő is beütötte volna, mi meg úgy voltunk vele, rendben, próbálja meg. Rosie még egy százdollárost is letett a fűre tétként, ha beüti. Ha nem sikerült volna neki, garantáltan szétcikizzük, de beütötte, így minden elismerésünk az övé

-elevenítette fel a részeteket Stenson. Johnson így nyilatkozott az esetet követően:

Kicsit kóstolgattam őket, és már az váratlanul ért, hogy felfigyeltek erre. Hát még az, hogy utána a pályára parancsoltak. Nem nagyon fogtam még fel, mi történt, de élménynek oltári volt, és nem hátrálnék meg, ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülnék. Vettem egy mély lélegzetet, és megütöttem a labdát, ami be is esett.

A legutóbbi három kiírást az európaiak nyerték, az idei meccs péntektől vasárnapig tart az egyesült államokbeli Chaskában. Az amerikaiak 25, az európaiak 10 győzelmet arattak az 1927 óta tartó vetélkedésben.