Viszlát Michelisz Norbi!

Ezzel a mondattal búcsúztatja eddigi csapata, a Zengő Motorsport a Honda gyári csapatához igazoló privát-világbajnok WTCC-pilótát.

Sok mindenről lehetne most írni, és fogok is ígérem, de az első és legfontosabb az, hogy köszönöm az elmúlt 10 évet! Mindenkinek ilyen csapatot kívánnék! – fogalmazott Michelisz Norbert közösségi oldalán, miután hivatalossá vált a régóta tudott hír, hogy a magyar túraautó-pilóta a Honda gyári csapatánál folytatja pályafutását.

Zengő Zoltán, a Zengő Motorsport tulajdonosa, Michelisz felfedezője, támogatója, eddigi “főnöke” honlapjukon búcsúzott barátjától, versenyzőjétől.

Igaz a hír, és nem is mondhatom, hogy meglepődtünk. Tíz éve ezért kezdtünk el közösen dolgozni: Michelisz Norbi a Honda gyári alakulatában folytatja, a korábbi világbajnok Robert Huff, és a portugál Tiago Monteiro csapattársaként

– fogalmazott Zengő Zoltán.

A korábban szintén világelső Gabriele Tarquini szerződése lejárt. Óriási megtiszteltetés és a magyar pilóta eddigi eredményeinek elismerése, hogy a Honda neki kínált gyári szerződést.