Ronaldo pókerrel ütötte el az időt az edzőtáborban

A Melbourne-i edzőtáborozás során a Real Madrid sztárja, C. Ronaldo a szabadidejében ellátogatott egy kaszinóba, ahol pókerrel vezette le a kimerítő edzések fáradalmait.

A Real Madrid Ausztráliában töltötte nyári edzőtáborát, ahol a játékosok a szabadidejük mellett a szurkolókkal paroláztak, vagy éppenséggel kedvenc hobbijuknak éltek. Így tett Cristiano Ronaldo is, aki nem mással, mint pókerrel ütötte el az idejét.

Május végén robbant a bomba, miszerint a királyi csapat szupersztárja, Ronaldo a PokerStarshoz csatlakozott, akivel sportnagyköveti teendőkre szóló szerződést kötött. A megállapodás értelmében a portugál focistának népszerűsítenie kell a pókert, szerte a világban, ahol jár, így az első adandó alkalommal élt is a lehetőséggel.

Fotó: pokerstarsblog.com

Ronaldo ellátogatott Melbourne egyik leghíresebb kaszinójába, a Crownba, ahol a nemrégiben tanult pókerstratégiáit próbálta megmutatni. Természetesen a kártya mellett az asztali csevej is szerves részét képezte estjének.

Azt nem tudni, hogy pontosan melyik és milyen versenyen indult, és arról sem szól a fáma, hogy végül hanyadik helyen sikerült neki végezni. Alighanem nem ez volt az utolsó pókeres kiruccanása Ronaldónak, minden bizonnyal látni fogjuk még őt hamarosan más kaszinók pókerasztalainál is.