Bemutatjuk a golfozók szívdöglesztő párjait

A golfozó nagyágyúk többnyire bombázókban lelik meg életük szerelmét, mi pedig összegyűjtöttük a legszexibb barátnőket, feleségeket.

Paulina Gretzky

Dustin Johnson 2013. augusztus 17-én jegyezte el a legendás jégkorongozó Wayne Gretzky lányát. A modell hölgy idén adott életét első közös gyermeküknek.


Amy Mickelson

Közel húsz éve van már együtt Phil Mickelsonnal, esküvőjük 1996-ban volt és három közös gyermekük is született már. 

 Fotó: Europress fotóügynökség

Fotó: Europress fotóügynökség

Kandi Harris

Hunter Mahan nagyon szerencsés fickónak mondhatja magát. A kétszeres világbajnok golfozó 2011-ben jegyezte el a Dallas Cowboys pom-pom lányát.

 Fotó: Twitter 

Alli Spencer MacKenzie

Két gyermekük van már a kétszeres vb-győztes Will MacKenize-vel, szerelmük pedig már közel tíz éve tart.

 Fotó: Facebook

Suzanne Stonebarger Barnes

Alakjáról mindent elárul, hogy profi strandröplabdázó, és kétség sem fér hozzá, hogy Ricky Barnes jól döntött amikor elvette őt.

 Fotó: Twitter

Samantha Maddox 

Úgy látszik, a Johnson-család valamit nagyon jól csinál. Nemcsak Dustin talált magának egy nehézbombázót, hanem Austin is. Szíve választottja egyébként sokáig amatőr szinten teniszezett.

Amanda Dufner

Jason Dufner sokáig büszke lehetett párjára, ám idén márciusban bejelentették szakításukat. Figyelem férfiak, bombázó a piacon.

 Fotó: Instagram

 Fotó: Europress fotóügynökség

Gabby Granado

A világranglista élmezőnyében tartózkodó Gary Woodland nem csak teljesítményére, hanem szerelmére is büszke lehet. Bár jegygyűrűt még nem húztak egymás ujjára, kapcsolatuk igencsak boldognak látszik.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Annie Verret

A golfozó berkekben kevésbé ismert 21 esztendős Jordan Spieth a szerelem terén már rátalált az igazira. Talán nem véletlen, hogy a tehetséges játékos évről évre rengeteget fejlődik.