Új magyar pókermilliomos született

A 19Pistike93 névre hallgató magyar online pókeres 86 ezer dollárt nyert hétfő reggelre virradóan, ez átszámítva jelen pillanatban 21 millió magyar forintot ér.
Kapcsolódó cikkek

Újabb tehetséges magyar online pókeres ért fel a csúcsra, a rendkívül jó zsugás hírében álló 19Pistike93 ugyanis megnyerte a PokerStars Sunday 500 versenyét, amiért 86 ezer dollár ütötte markát – írja a Poker.hu.

Egyre-másra születnek az újabbnál-újabb fiatal magyar pókermilliomosok, játékosainak hétről-hétre szállítják a nagyobbnál-nagyobb eredményeket, amelyekhez természetesen hatalmas nyeremények is társulnak.

Most hétvégén 19Pistike93 kaszált elképesztően nagy összeget, igaz a győzelmének pillanata már hétfő reggel történt meg. A verseny – a Sunday 500 – azonban vasárnap este rajtolt a PokerStars termében, melyen az online pókerelit tagjai mérettetnek meg minden héten.

A mostani tornára közel ezren neveztek, amivel majd félmillió dollárra nőtt a nyereményalap. A magyar játékosok közül xnrobix, noirduck és probirs is díjazott helyen zárt, de korántsem nyertek annyit, mint 19Pistike93, aki eljutott egészen a kilencfős döntő asztalig is.

A fináléban aztán senkinek sem adott esélyt, a végső párbajban az ukrán FaNjkEEE ellen a bajnoki címet is megszerezte, ami egészen pontosan 86 176 dollárt, azaz közel 21 millió forintot ért számára.