A világ legnagyobb sörösdobozgyűjtője

Dobor Dezső sportriporternek, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) elnökségi tagjának furcsa szenvedélye van.

Dobor Dezső az egyik legfelkészültebb sportújságíró, aki kommentátorként, riporterként, szerkesztőként több, mint 40 éve folyamatosan a magyar sport szolgálatában áll és megszállottan a sport népszerűsítését tartja küldetésének, első rendű szempontként figyelve a fair play szellemére. 

Kilenc olimpiáról tudósított, számtalan nagy jelentőségű sportesemény sajtófőnöke volt, a Forma-1-től kezdve a műkorcsolya-Eb-n át az atlétikai Európa-bajnokságig. MOB Ezüstgerely és Fair Play-díjas, kiérdemelte az év riportere, a Palermo város díját, a Nemzetközi Sportfilmfesztiválon a Puskás filmjéért, a Sportújságírás világnapján a MÚOSZ kitüntetését kapta.

Többek közt ő a “világ egyik legnagyobb” sörösdobozgyűjtője. Hogy magánemberként milyen hóbortjai vannak még? Ez is kiderül hétfő este 20:30-tól a FIX tévé Sportpálya című adásából.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek. Nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon  (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.