Tíz magyar zsugás a 200 ezer euróért

Folytatódott a Concord Million főversenye Bécsben, tíz magyar pókeres jutott a száz közé, ők már mind a 200 ezer eurós fődíjért kártyázhatnak tovább.

Már mindenki biztos nyeremény tudatában ülhetett asztalhoz Bécsben, az egymillió euró garantált Concord Millionon. A magyar játékosok 24-en képviselték magukat, akik közül tízen jutottak a legjobb százba – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapot rendezték a Concord Million III főversenyén a bécsi Concord Card kaszinóban. A 195 fős mezőny tagjai abban a tudatban szállhattak harcba a kétszázezer eurós fődíjért, hogy már mindegyikük legalább 1 500 eurót nyert.

Természetesen az összes játékos minél nagyobb szeletet szeretett volna magának kiszakítani a nyereményalapból. Sajnos magyarjaink közül Tahin Péter, Hoffmann Tibor, Zsilkó Péter, Dolmányos Szilárd és Sas Szilárd is korán búcsúzott, ők mind az 1 500 euróval távoztak.

Később csatlakozott hozzájuk Vikor Dániel, Lascsik Imre, Balics Lászlóné, Tóth Richárd és Bagó Csaba is, ők 1 750 eurót tehettek zsebre, míg Fekete Attila, Vígh Péter és Csákányi Viktor kétezer euróval gazdagodott.

Végül 92-en jutottak tovább a negyedik napra, tíz magyar játékos lehet még ott a folytatásban. Stumpf András gyűjtötte közülük a legtöbb zsetont, ő egymillió egység fölé került, amivel a harmadik helyet foglalhatja el jelenleg a ranglistán.

Szintén megküzdhet a 200 ezer eurót érő bajnoki címért még Fehér Zsolt, Magyar István, Gál Zoltán, Kiss László, Polner Attila, Gedei Tibor, Mikulás István, Bartha Ferenc és Oláh József is.