Magyar sikerrel zárult a londoni pókerfesztivál

Tóth Béla révén magyar tornagyőzelemmel zárult az EPT London versenysorozata, aki 54 ezer fontot nyert az utolsó Hold’em eventen.

Magyar sikerrel ért véget az European Poker Tour London, miután Tóth Béla meg sem állt a győzelemig az 1100 eurós Re-entry tornán – írja a Poker.hu

Az EPT London versenysorozat utolsó tornájaként rendezték az 1 100 euró nevezési díjú Single Re-Entry Per Day No Limit Hold’em eseményt. Összesen 354 játékos próbálkozott, így több mint 350 ezer font került a nyereményalapba.

Egy magyar játékos is ott volt a mezőnyben, mégpedig Tóth Béla, aki chip leaderként jutott be a fináléba, ahol már komoly pénzekért küzdhettek meg a döntősök.

Tóth végül a párbajig is elverekedte magát, ahol ismeretlen ellenfelével alkut kötött, aminek értelmében mindketten 44-44 ezer fontot kaptak meg. Ezek után tovább folytatták a küzdelmet a győzelemért és egy tízezer fontos extra díjért.

Szerencsére ezt is sikerült megszerezni Tóthnak, aki összesen 54 ezer fontot, azaz nagyjából 19 millió forintot söpörhetett be remek teljesítményéért.