Szepesi Niki most egy válogatott úszót sároz be

Az egykori Európa-bajnoki bronzérmes úszónő második könyvében sem kíméli a lába közt megfordult magyar férfi sportolókat.

Szepesi Nikolett tavasszal megjelent “Én a szexmániás” című könyve nemcsak hatalmas vihart kavart, hanem rendőrségi vizsgálatot is maga után vont. Hogy ezen vagy a honorárium nagyságán buzdult-e fel annyira azt nem tudjuk, de tény, júliusban bejelentette, “Orgazmuspontok” címen már megírta a folytatást.

A blikk.hu szerdai lapszámában ez utóbbiból idézett részletet, ahol Niki azt meséli el immár nem meglepő részletességgel, hogyan és miért nem tudta kielégíteni őt, az általa már gyerekkorában bálványozott, szexuális fantáziája tárgyát képező válogatott úszótársa.

„Tehetséges volt, a jobbak közé tartozott, szerepelt olimpián, világversenyeken képviselte Magyarországot, és sokan ismerték (…) Mindketten tudtuk, hogy a szex miatt találkoztunk. Hogy erre készültünk immár évek óta (…) Egyet szerettem volna, hogy végre jól megba…on. Hogy beteljesüljön az az álom, amelyet nagyjából tizenkét-tizenhárom éves koromban elképzeltem. Gyorsan levetkőzött, s láttam, hogy leborotválta a fanszőrzetét. Magam elé képzeltem, ahogy a motel mosdójában borotvával ügyködik, miközben a bal kezében a f…t fogja. Gondolom, a tökéletesre törekedett, azt persze nem tudhatta, hogy én nem szeretem, ha egy pasi lenyiszálja a fallosza körüli szőrzetet. Legalább hagyja meg borostásan, úgy férfias. Bárcsak ez lett volna a legnagyobb baj! (…)

Hosszú, de vékony farka volt. Éppen olyan, amilyentől világgá futok. Még rendesen megmarkolni sem lehetett. Akkor még próbáltam elengedni magam – próbáltam élvezni, hogy végre megkapom őt. Sehogyan sem sikerült. Pedig csókolgatott, aztán nyalogatott mindenhol, a p….nál, a fenekemnél, a mellbimbómnál, a hasamnál, aztán megint a p…nál, egyre nagyobb lelkesedéssel, egyre mélyebbre hatolva a nyelvével, mégsem izgatott föl.”

Röviden ennyi. Hosszabban a könyvben.