Szécsi Norbert a döntő kapujában Las Vegasban

Két magyar zsugásnak volt esélye megközelíteni a döntőt a WSOP 42-es versenyén. Sajnos Pusztai Bálint a 22. helyen kiesett, Szécsi Norbert viszont a legjobb 11 közé jutott.

Szécsi Norbert és Pusztai Bálint sikerrel vették a World Series of Poker 42-es sorszámú verseny első napját, és egy ígéretesebb második napban reménykedhettek. Sajnos Pusztai távozni kényszerült, Szécsi viszont a legjobb 11 közé verekedte magát, és csak egy karnyújtásnyira van a döntőtől – írja a Poker.hu.

A 168 továbbjutó közt két magyar zsugás lehetett ott a WSOP 42-es számmal ellátott ezerdolláros Hold’em versenyén. Szécsi Norbert a 7. helyen, Pusztai Bálint pedig a 108. helyen várta a folytatást és a második napot.

Szerencsére Pusztai hamar duplázni tudott, és felzárkózott az élmezőnyre, azonban egy elkerülhetetlen szituációban alulmaradt dámapárral ellenfele ászpárjával szemben. A magyar kártyás végül a 22. helyen végzett, amiért 10187 dollárt kapott.

Szécsi viszont folyamatosan ott volt a tűz közelében, végig a top 5 környékén mozgolódott , sőt egy ideig, Bob Roseberry kiejtése után a chipleader pozíciót is birtokolhatta.

A nap végére 11-en maradtak, Szécsi ekkor 738 ezer zsetonnal a harmadik legnagyobb stackkel rendelkezett, ami meglehetősen ígéretes lehet a döntő napon. Amikor is a kilencfős fináléba kerülésért és a 345 ezer dollárt érő első helyért küzdhetnek meg a játékosok.