Milliomos lett az ötcentes téten zsugázó görög

A PokerStars 100 milliárdodik partijának győztese, az NL5-ös, azaz az ötcentes asztaloknál kártyázó „microulis69” névre hallgató görög játékos lett.

Hatalmas érdeklődés övezte a PokerStars “Út a 100 milliárdodik leosztáshoz” promócióját, ahol 1 millió dollárt osztottak szét a hatalmas mérföldkő partiban. Az abszolút győztes, a görög „microulis69” 103 800 dollárt vághatott zsebre – írja a Poker.hu.

Lassan egy éve promózta a világ legnagyobb online pókerterme, a PokerStars az 100 milliárdodik partihoz tartozó csinnadrattát. A mérföldkő leosztások során több mint kétmillió dollárt osztott szét játékosai között a Stars, amiből a 100 milliárdodik parti résztvevői „csak” 170 ezer dollárt kaptak.

Az ominózus leosztást a görög „microulis69” nyerte, J-5 kombinációjához A-2-J-9-T lapok érkeztek, így egy nem túl erős bubi párral vitte el a hatalmas nyereményt, átszámolva 22,6 millió forintot.

Szintén nagy pénzt kaszáltak a göröggel azonos téten játszó zsugások is, köztük 830 ezer dollárt osztottak szét. Az NL5-ös játékosok száma ekkor 9 471 volt, amiért átlagosan fejenként 84 dollárt tehettek zsebre.