Daniel Negreanu már online is tarol

Félelmetes formában kártyázik a kanadai Daniel Negreanu, az élő pókertermek kártyaasztalai helyett most a PokerStars virtuális asztalain mutatta meg, hogy ki is az úr a házban.

Elképesztő második negyedévet produkál Daniel Negreanu, összesen 1,6 millió dollárt nyert április és május során, ehhez pedig most újabb 216 ezer dollár jött a szombati SCOOP bajnoki címével, ami ráadásul élete első kiemelkedő online győzelme – írja a Poker.hu.

A PokerStars tavaszi versenysorozatán, a Spring Championship of Online Pokeren újabb versenyt rendeztek, mégpedig az 5 200 dollár nevezési díjú Pot Limit Omaha tornát.

A kezdéskor még senki nem hitte, hogy egy igazi mérföldkőhöz érkezik a világ leghíresebb és egyik legkedvelhetőbb pókeres figurája, a kanadai Daniel Negreanu.

A tornán egyébként 180-an indultak, akik közt könnyűszerrel tört előre Negreanu, a hatfős döntő asztal kialakulásakor már ő rendelkezett a legtöbb zsetonnal.

Előnyét tovább növelte, miután három ellenfelét is kiejtette, így a párbajba bejutás sem okozott neki különösebb gondot, ahol az osztrák származású „FA_Morgoth” várta.

Ő sem bírt azonban a „KidPoker” néven kártyázó Negreanuval, aki sorral búcsúztatta „FA_Morgoth”-ot, és így osztás nélkül húzta be a bajnoki címet.

Negreanu, aki főleg az élő póker koronázatlan királya, most online is megmutatta, hogy mire képes, ami mellé 216 ezer dollár és élete első kiemelkedő tornagyőzelme is párosul.