Szavazz az Ocskay Akadémiára!

Az áprilisi teljesítmények alapján „A hónap műhelye”-díjra az öt kiválasztott között szerepel az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia is.

Az utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdették – a 2013-as esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. A díjat 2013 januárjától kezdődően minden hónapban az az utánpótlás-nevelő műhely nyeri el, amely az utanpotlassport.hu, a MOB és a Decathlon képviselői által alkotott kuratórium döntése alapján, valamint a honlap olvasóközönsége részére meghirdetett szavazás eredményeként a rangsor élén végez az aktuális hónapban nyújtott teljesítménye alapján. „A hónap műhelye” címet az a szakosztály nyeri el, amely a legkisebb helyezési számot éri el az értékelés során.

A szavazati arányok: közönségszavazás 25%, utanpotlassport.hu 25%, MOB 25%, Decathlon 25%. Egy szakosztály egy évben csak egyszer nyerheti el a díjat!

A győztes május 25-én, szombaton a budapesti Nagy Sportágválasztó veheti majd át az értékes díjat, valamint az azzal járó 500 ezer forintos vásárlási utalványt.

Szavazzanak az utanpolas.hu weboldalon az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiára, mert megérdemlik!