Vonn már mosolyogni is tud

Az amerikai síző az egyik közösségi portálon tett közzé magáról egy fotót, amelyen a családja körében látható.

Amint arról a múlt héten írtunk, már rögtön az első verseny során véget ért Lindsey Vonn számára az Ausztriában zajló alpesisí-világbajnokság, ugyanis a szuper-óriásműlesiklás során hatalmasat bukott. A hosszú percekig tartó ápolás után mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol beigazolódott a gyanú: súlyosan megsérült.

A 28 esztendős sportolónő térdében elszakadtak a szalagok, valamint a sípcsontja is eltört, így ez a szezon számára véget ért, több hónapjába fog kerülni, míg teljesen felépül. Hétfőn már meg is műtötték, az amerikai csapat orvosa, William Sterrett pedig optimistán nyilatkozott a beavatkozást követően, mondván: minden a legnagyobb rendben zajlott.

Vonn nem nagyon szólalt meg a nagy esést követően, azonban a műtétet követően egy fotót tett fel a legnagyobb közösségi portálra, melyen a családja körében látható a kórházi ágyon. A síző még mosolyogni is tudott, ami az előzményeket tekintve mindenképpen jó jel.

„Siker! A műtét rendben lezajlott, otthon gyógyulok a családom körében. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki a támogatásáról biztosított az elmúlt napokban. Hosszú és kemény út vezet a visszatérésemig, de a lényeg, hogy visszatérek!” – írta a kép mellé Vonn.