Újabb szép magyar eredmények a PokerStarson

Csütörtökön három magyar zsugás is döntőzött a PokerStarson, összesen több mint hétmillió forintot nyertek.

Remek és eredményes napokon vannak túl a magyar online zsugások. Ez alól nem volt kivétel a csütörtök sem, ugyanis míg „Luigi da BP” és „steve3331” a Wednesday Hundred Granden, addig „zacsko6” a The Big 22-n döntőzött a PokerStarson írja a Poker.hu.

520 játékossal rajtolt el a Wednesday Hundred Grand, amely egyébként hamar átlógott a csütörtökbe, a 320 dolláros nevezési díj miatt 156 ezer dolláros nyereményalapot hoztak létre.

63 főt díjaztak, közülük kettő magyar ért pénzbe, ők viszont egészen a fináléig meneteltek. „Luigi da BP” az ötödik helyet szerezte meg, 8 600 dollárt tehetett zsebre, „steve3331” a harmadik helyig jutott, őt 16 ezer dollár illette meg.

A harmadik fináléba jutó játékosunk „zacsko6” volt, aki a 22 dolláros The Big 22-n került döntő asztalra a PokerStarson. A 77 760 dolláros nyereményalapot közel 4 ezer kártyás hozta össze, akik közül ötszázat díjaztak.

Jó pár magyar jutott pénzbe, mint például „SlyderS1” és „Gusparo”, de a legjobban az előbb említett „zacsko6” szerepelt, aki végül egészen a párbajig jutott. Ott azonban alulmaradt cseh ellenfelével szemben, de így is 9 100 dollár ütötte markát.

A három magyar döntőző zsugásunk 33 500 dollárt, átszámítva kicsivel több mint hétmillió forintot nyert, reméljük nem szakad meg a mostanság szép hagyomány, és a hétvége még ennél nagyobb eredményeket is szállít majd.