Andrew Grimason július legnagyobb online nyerője

Az ír Andrew „EireAbu” Grimason nyerte a legtöbb pénzt júliusban, a fiatal játékos 725 ezer dollárt kártyázott össze a PokerStars magastétes asztalain.

Az idei év legnagyobb profitjával rendelkező ír Andrew Grimason tovább növelte hatalmas bevételeit, júliusban 725 ezer dollárt nyert, amivel ő lett a hónap legnagyobb nyerője a PokerStars magastétes asztalain írja a Poker.hu.

A 2011 elején feltűnt játékos a kezdeti sikertelenségek után remek irányba halad, hogy ő legyen az online high stakes asztalok legrettegettebb játékosa. Nem zárt rosszul a tavalyi évet sem, de az igazi áttörést az idei esztendő hozta meg számára, eddig 2,6 millió dollárt keresett a PokerStarson.

Már ezzel az eredményével is ő kereste a legtöbbet idén, de júliusban rátett még egy lapáttal, és 725 ezer dolláros teljesítményével abszolút learatta a babérokat.

Mögötte nem sokkal lemaradva követi a finn Ilari Sahamies, aki 705 ezer dollárt nyert az év legmelegebb havában, de ez is csak egy kis érzéstelenítő volt a kopasz zsugás számára, aki idén még mindig mínuszban van.

A harmadik helyen egy ismeretlen játékost találhatunk a nyerők listáján, a „longerpig” nick mögött kártyázó játékos 651 ezer dollárt nyert júliusban. Őt egyelőre nem tudják hova tenni ellenfelei, így inkább nem is keresik vele a konfrontációt.

A negatív lista első három helyére „Phisherman36”, „Ben86” és „0Human0” kerültek fel, mindhárman több mint 500 ezer dollárt buktak júliusban, így az év második felében lesz mit kijavítaniuk.