Viktor Blom ismét visszatért az online asztalokhoz

A kócos hajáról és agresszív stílusáról megismert svéd Viktor „Isildur1” Blom egy hónapos kényszerpihenő után tért vissza a PokerStars asztalaihoz.

A nagy kedvenc, Viktor „Isildur1” Blom egy hónapos Vegasi kiruccanása után tért vissza a PokerStars asztalaihoz, mindössze két nap alatt leforgása alatt 188 ezer dollárt nyert – írja a Poker.hu.

Ne mondhatni, hogy túl fényesen szerepelt eddig idén Viktor Blom. Az „Isildur1” nick mögül kártyázó zsugás 1,5 millió dolláros mínuszban volt már idén, amikor kiutazott a WSOP-ra Las Vegasba, ahol szintén nem tudott felmutatni semmilyen eredményt.

Bár legfőbbképpen a cash game asztalokat koptatta a sivatagi kaszinóvárosban, valószínűleg jót tett neki egy kis eltávolodás az online csatatértől. Hétfőn azonban visszatért megszokott játékmezejére, a PokerStars magastétes asztalait próbálta meg bevenni, amihez talán egy egyedi kifejlesztésű, a szokásoktól eltérő technikát alkalmazott.

3-4 darab $25/$50-os Pot Limit Omaha asztalt nyitott, amelyekre csak harmad beülővel szállt be. Ezután csak akkor lépett tovább, ha azt sikerült megdupláznia. Az elején olyannyira jól mentek a lapok neki, hogy egy óra alatt 40 ezer dollárt nyert, majd ment is feljebb a limiteken, végül a végállomást a $100/$200-as szint jelentette.

Itt mindenét elvesztette, többek közt a svájci Ronny Kaiser és a holland Joeri van der Sman ellen bukta el az addig összekártyázott pénzét.

Azonban nem adta fel, és másnap ugyanezzel a taktikával támadott, amely végül sikeresen végződött. Jens Kyllönnen, Ben Tollerane és Ben Skulsky ellen már az ő akarat érvényesült, összesen 187800 dollárt nyert kevesebb mint két óra alatt.

Ennek ellenére még így is hatalmas mínuszban van 2012-ben, amihez nagyot kell küzdenie az év második felében, hogy vissza tudja magát hozni a pozitív listára.