Phil Ivey az idei ötödik WSOP döntőjét bukta el

Az amerikai Chris Tryba tudott győzedelmeskedni a WSOP 35. versenyén, melynek döntőjében ott volt Phil Ivey is, de ötödszörre sem jött össze neki a bajnoki cím.

Minden szempár Phil Iveyra terelődött a World Series of Poker 35-ös versenyén, végül az idei ötödik döntőjében sem sikerült nyernie, a nyolcadik helyen távozott, a bajnoki címet az amerikai Chris Tryba szerezte meg – írja a Poker.hu.

Három napi játék után alakult ki a World Series of Poker 2 500 dollár nevezési díjú Mixed Hold’em verseny döntő asztala. A vegyes No Limit Hold’em és Limit Hold’em lebonyolítású torna fináléjának leghíresebb játékosa, az idei ötödik döntőjét játszó Phil Ivey volt.

A hatalmas fogadásairól és félelmetes pókertudásáról híres játékosa azonban most sem tudott győzedelmeskedni, a korántsem kemény döntő asztal nyolcadik helyén távozott, igaz peches partiban fogyott el szinte minden zsetonja, nyolcas párját győzte le ellenfele 6-2 „szuperkombinációja”.

Fájdalomdíjként 21700 dollárt tehetett zsebre, a végső győzelmet pedig Chris Tryba szerezte meg, miután T-9 lapjaihoz straight flösst (színsort) kapott ellenfele, Erik Cajelais szimpla sora ellen.

Tryba 210 ezer dollárt nyert, és első WSO karkötőjét szerezte, míg Cajelais 130 ezer dollárral gazdagodott.