Messi két gólt lőtt, és elárulta, fia lesz

Egy fogyatékos gyerekek javára rendezett jótékonysági mérkőzésen kétszer is gólt lőtt Lionel Messi, az argentinok klasszisa.

Egy héttel azután, hogy Lionel Messi meglehetősen aktívan részt vett a brazilok elleni 4-3-as argentin győzelemben, két gólt vállalt a klasszis egy mexikói mérkőzésen.

A Lionel Messi és barátai-Estrellas de Mexico mérkőzésen szombaton fogyatékos gyerekek megsegítésére gyűjtöttek. Messi saját csapatában helyet kapott Javier Mascherano, Ezequiel Lavezzi és Robinho, valamint Giovanni és Jonathan Dos Santos is, a vezetőedző Dunga volt.

Messi együttese 5-3-ra nyert, a Bolha két gólt vállalt magára. A mexikói All Star csapatban ott volt Damian Alvarez, Darwin Quintero és Daniel Montenegro.

Az argentin egyébként lemaradt egy pénteki vacsoráról, de magyarázatot is adott a késlekedésre: “Elnézést kérek, tudom, hogy egy nappal korábban kellett volna érkeznem. Problémáim voltak a repüléssel, a járattal. Most viszont itt vagyok, és boldog vagyok, hogy tudok segíteni”.

Lionel Messit faggatták állapotos barátnőjéről is. Nos, a Barcelona középpályása elárulta, azért nem beszéltek erről korábban, mert hatalmas volt az érdeklődés irányukban, nem beszélve a pletykákról.

Nagy öröm nekünk és a családjainknak is a baba. Hogy lány les-e vagy fiú? Fiú” – vallotta be Messi.

Videó – Messi és barátai: