Jól hangoltak az Eb-re a női tornászok

Jól sikerült a női tornászok pódiumedzése a brüsszeli Európa-bajnokságon, a vezetőedző pedig kihirdette, ki, melyik szeren versenyzik.

Sikeresen teljesítette a pódiumedzést a brüsszeli női tornász Európa-bajnokságon a Böczögő Dorina, Gombás Laura, Csillag Tünde, Divéky Luca és Al-Salty Dália alkotta magyar női válogatott.

Draskóczy Imre női vezetőedző tájékoztatása szerint valamennyi versenyző végigment mind a négy szeren, és a teljes csapat pozitív képet mutatott. A vezetőedző a pódiumedzés után kihirdette, ki, melyik szeren indul a csütörtöki selejtezőben.

A kontinensviadalon a felnőtteknél csapatban és szerenként hirdetnek eredményt, egy szeren három tornász versenyezhet. Az olimpikon Böczögő Dorina és Csillag Tünde mind a négy szeren kipróbálhatja magát, Divéky Luca ugrásban és felemáskorláton, míg Gombás Laura gerendán és talajon segíti a csapatot.

A junioroknál a Makra Noémi, Eke Beáta, Kajouk Aisa, Karsai Nikolett és Tóth Boglárka összeállítású csapat már szerdán megkezdi a versenyzést.

“Elégedett vagyok a lányokkal, szépen teljesítettek a pódiumedzésen. Csillag Tünde talajon kiemelkedően szerepelt, tőle ezen a szeren finálét remélek, Böczögő Dorinánál pedig az ugrásfináléban bízom. A kontinensviadal egyébként nagyon jól szervezett, a melegítőterem is remek, mindenhol modern, új szerek vannak” – értékelt a szövetségi kapitány.