Öt magyar továbbjutó Campionéban

A PokerStars European Poker Tour Campionébe látogatott, ahol az első két selejtezőnapról összesen öt magyar játékos kvalifikálta magát a kieséses szakaszba.

Magyarjaink közül Kovács András, Botond Balázs, Tóth István Béla, Kovács István és Tokaji András jutottak tovább az EPT Campione második játéknapjára – írja a Poker.hu.

Az EPT Campione 5300 eurós nevezési díját 569 játékos fizette be, amivel a nyereményalap 2 764 500 euró lett, ebből a majdani első helyezett 640 ezer eurót tehet zsebre. Hét magyar játékos volt ott az 1/B napon, az 1/A-n nem volt indulónk, közülük öten sikeresen teljesítették a selejtezőt.

A legtöbb zsetont magyarjaink közül Kovács „and217” András szerezte, 131 900-al az összesített zsetonállás ötödik helyén jutott tovább, ami nagyon jó eredménynek számít.

Utána következik Botond „birs320” Balázs (107 000 zseton), Tóth Béla István (62 000 zseton), a kanadai származású Kovács István (14 200 zseton) és Tokaji András (14 100 zseton).

Az élen a francia Nicolas Chouity végzett, de rajta kívül számos profi játékos is kvalifikálta magát a folytatásra. Ott lesz a második napon Fabrice Soulier, David Vamplew, Bertrand Grospellier, Alessio Isaia, Chris Moorman, Eugene Katchalov, Faraz Jaka, Victor Ramdin, Liv Boeree, Melanie Weisner, Kevin MacPhee, Arnaud Mattern és Patrik Antonius is.