Majdnem eltalált egy autót a szaltózó ralis

Jevgenyij Novikov óriási bukással zárta a Mexikó-ralit, a dobogóesélyes Latvala ugyanott szállt el, és majdnem eltalálta az orosz összetört autóját.

Miközben Sébastien Loeb újabb futamgyőzelmének, a magyarok pedig az ifj. Érdi, Táborszki duó abszolút 16. helyének örültek, két pilóta átkozhatta a mexikói verseny 22. gyorsasági szakaszát, egyben örülhettek, hogy a kiesésen és a rommá tört autókon kívül nem lett nagyobb baj.

Előbb Jevgenyij Novikov autóját dobta meg a padka, ami nyolc bukfenc után roncsként, tetőre érkezett, de Novikov épen kászálódott ki belőle.

Aztán következett a győzelmi esélyekkel rajthoz állt, de balszerencsés első két nap után, három szakasszal a vége előtt a harmadik helyen lévő Latvala.

A Guanajuatito nevű gyorsaságin Latvala éppen ott koccolta le a padkát a Ford Fiesta RS WRC-vel, ahol Novikov, és majdnem ugyanakkorát is borult, mint az orosz, majdnem eltalálva az elszállításra váró roncsot.

Latvala a szaltózásban megnyomorodott Fiestát nagy nehezen még beindította és tovább tudott menni, de később fel kellett adnia a viadalt.

A két hatalmas esés a videó első percében látható:

Címkék: rali