A PCA záróbuliján megütötték 2010 világbajnokát

A PokerStars Caribbean Adventure záróbuliján a német Martin Finger és Jonathan Duhamel szólalkozott össze, előbbi megütötte 2010 világbajnokát.

Jonathan Duhamel mostanság elég sokszor szerepel a pókeroldalak címlapján, tavaly év végén saját házában rabolták ki, majd január elején szinte végigszáguldott a PCA high stakes mezőnyén, hogy a záróbulin összeszólalkozzon Martin Fingerrel, aki nemes egyszerűséggel kiütötte a kanadai világbajnokot – írja a Poker.hu.

A PokerStars Caribbean Adventure záró eseményén már nem voltak szomjasak a játékosok, amikor egy korábbi sérelmet követően a német EPT győztes Martin Finger és a kanadai világbajnok Jonathan Duhamel szólalkozott össze. Az eseményekről az online profi PaulZee számolt be, aki szerint a kanadai inzultálta német kollégáját, a szóváltás tettlegességig fajult, Finger pedig már a klub bejárata előtt megütötte Duhamelt. A két civakodót a biztonságiak választották szét.

Duhamel saját Twitterjén szűkszavúan kommentelt, miszerint sajnálja, hogy elvesztette a párbajt. Nem tudni pontosan azonban, melyikre gondolt, a 25 ezer dolláros High Stakes eventen elbukott végső heads upra, vagy a Finger elleni részeges bokszra.

A két játékos egyébként is nagyon rosszkor „talált egymásra”, míg Duhamelben nem véletlenül dúlnak az indulatok, a kirablásának stresszét azonban nem egy olyan játékoson kéne levezetnie, aki egyébként is a híresen bajkeverők közé tartozik. Fingert tudniillik az EPT London ideje alatt letartóztatták, ugyanis betört egy étterembe zárás után, mivel megéhezett, és nem volt kedve máshol étel után nézni.