Carlo Ancelotti érkezhet

Péntek délután háromra sajtótájékoztatót hirdetett a francia labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Paris Saint-Germain. Carlo Ancelotti lehet a befutó.

Franciaországi sajtóhírek szerint várhatóan akkor jelentik be, hogy Carlo Ancelotti lesz a párizsi klub új vezetőedzője. Ancelotti Párizsban tartózkodik, sőt minden bizonnyal orvosi vizsgálaton is átesett. Az olasz tréner egyelőre nem nyilatkozott a francia sajtónak, így nem tudni, minden igényét kielégítő szerződéstervezetet kapott-e. Nincs információ arról sem, sikerült-e mindenben megegyezni a posztjáról felállított eddigi edzővel, Antoine Kombouaréval.

Ha Ancelotti aláír, vasárnap máris útra kelhet a párizsiakkal a rövid dohai összetartásra. Az Öböl-menti túra során, január 4-én Dubaiban a PSG felkészülési mérkőzésen találkozik a Milannal – az olasz tréner egyik korábbi csapatával.

Nem keltene meglepetést az sem, ha a következő napokban a párizsiak egyezségre jutnának David Beckhammel is, akivel ugyanúgy „fényesíteni” kívánják állományukat, mint Ancelottival.

 

Címkék: psgcarlo ancelotti