Megkezdte a felkészülést a bajnok Veszprém

A Pick-Szeged után Mocsai Lajos együttese is elkezdte a férfi kézilabda-bajnokságra való felkészülést.

A szezon egy csapatértekezlettel kezdődött, amelyen részt vett Hunyadfalvy Ákos, Hajnal Csaba és a vezetőedző, Mocsai Lajos is. Köszöntötték az új fiúkat, a Celjéből igazolt horvát kapust, Mirko Alilovicot, a Lemgóból hazatérő Ilyés Ferencet és a Constantából jövő Schuch Timuzsint. A kerethez csatlakozott három ifjúsági játékos, Oticek Kancel, Zsigmond Ádám és Stranigg János.

A fiatal horvát irányító, Vedran Hudj átigazolása még nem biztos, rá a napokban orvosi vizsgálatok várnak, és ennek függvényében írhatja alá szerződését a bakonyiakhoz. Rossz hír az együttes háza tájáról, hogy megsérült Gulyás Péter, aki sajkacsonttörést szenvedett, és valószínűleg hétfőn műteni kell.

A rekordbajnok napi két edzéssel készül az ősszel beinduló megmérettetésekre, a legfőbb cél a klub előtt, hogy sorozatban ötödször is megnyerje a magyar bajnokságot, és elhódítsa a Magyar Kupát. A Bajnokok Ligájában akár a legjobb négy csapat közé kerülés is elvárás lehet.

Az MKB-Veszprém kerete a 2011/2012-es szezonra:
Kapusok: Fazekas Nándor, Mirko Alilovic
Mezőnyjátékosok: Iváncsik Tamás, Gulyás Péter, Marko Vujin, Laluska Balázs, Császár Gábor, Vedran Hudj (?), Renato Sulic, Uros Vilovszki, Schuch Timuzsin, Mirsad Terzic, Perez Carlos, Ilyés Ferenc,  Iváncsik Gergő, David Korazija